Закінчився футбольний сезон на Верхньодніпровщині.

Дата: Октябрь 30th, 2019 Автор: admin
Протягом травня — жовтня вісім команд(по чотири з Верхньодніпровського та Криничанського районів),визначили чемпіона та призерів Відкритої першості Верхньодніпровського району.
Був розіграний Кубок Федерації для сільських команд,Кубок району та Суперкубок.
Не дивлячись на всі складності,які виявились в футбольному господарстві району,а це в першу чергу — одночасова реконструкція стадіонів у Верхньодніпровську та Дніпровському,неучасть в змаганнях призерів минулорічної першості — Локомотива з Верхівцеве та Газовика з райцентру,неповне охоплення інших населенних пунктів,нестача суддів,змагання відбулись.Також були інші проблеми: переноси ігор,різні шорсткості,що викликали невдоволення.Але всі питанні вирішивулись в робочому порядку.Все ж, варто зазначити,що чемпіонат ми зберегли.Зберегли його спільними зусиллями.
Федерація футболу Верхньодніпровського району дякує всім,хто приймав участь в турнірах під її егідою, допомагав у вирішенні організаційних питань,підтримував фінансово. Всім:командам,футболістам,суддям,тренерам,спонсорам і звичайно,вболівальникам — велика подяка!
Завдяки Вашої відданості футболу,гра мільонів на Верхньодніпровщині продовжує жити!

Категория: Коротко о главном

Оставить комментарий

Внимание: Модератор имеет право удалить комментарий.

 
Все права защищены © 2019 Федерація футболу Верхньодніпровського району. Офіційна сторінкаФильмы, сериалы